Jackhammer gratis spinn

När spelautomaten Jackhammer lanserades så startade en kriminaltrend bland nätets speltillverkare. Snart skulle var och varannan spelaktör erbjuda spännande, mystiska och actionfyllda spel. Thriller-trenden togs emot väl av nätets spelare och den har hållt i sig än idag – ett faktum som gör jackhammer spelautomat till en av de hetaste spelen online.

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★

Spela nu!

Jackhammer spelautomat tar dig med på ett hemligt uppdrag i den undre världen. Privatdetektiven Jack Hammer kämpar för att förhindra stadens brottslighet och jagar skurk efter skurk för att skipa rättvisa. Ditt uppdrag som spelare är att hjälpa jackhammer att hitta den skurk han letar efter. Om du utför ditt uppdrag väl så kommer Jack Hammer att belöna dig!

När du spelar jackhammer så snurrar du på fem hjul genom att klicka på spinn knappen. Du kan provspela här ovan gratis för att se hur det funkar! När du klickar på spinn knappen så börjar hjulen snurra för att slutligen stanna och visa en uppsättning vinstsymboler. Vinstsymbolerna kan bilda olika vinstkombinationer som betalar ut vinster till dig. Vinsterna kan bestå av fina kontantvinster, bonusspel och fria spinn.

Det är alltid bra att vinna lite free spins medan du spelar eftersom dem dels förlänger din speltid, dels multiplicerar vinsterna. Om du snurrar fram en vinnande symbolformation under ett free spins, så kommer vinsten bli större än om du hade snurrat fram samma symbolkombination under huvudspelet. Det kan låta förvirrande med free spins på jackhammer men du kommer förstå hur de funkar efter ett par omgångar!

Nyheter