Mega Fortune jackpot

Det finns nog ingen jackpot i världen som det pratats så mycket om som Mega Fortune jackpot. Megajackpotten har slagit rekord på rekord och gjort “vanliga” människor till mångmiljonärer på ett kick. Ska framgångssagan med Mega Fortune fortsätta för evigt?

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★

Spela nu!

Mega Fortune är en slags levande legend i casinovärlden. Den har verkligen allt: ett snyggt tema, freespins, progressiva jackpottar och lyxiga symboler. De gratis och fria spinn som finns inbyggda i Mega Fortune är verkligen uppskattade eftersom de förlänger speltiden rejält. Om du spelar Mega Fortune och får ett gäng fria spinn så innebär det att du får sepla extra många gånger, dina vinster blir dessutom större då en multiplikator sätts igång så fort du snurrar gratis.

Även om spelets freespins och häftiga symboler spelar viktiga roller i Mega Fortune, så är det ändå Mega Fortune jackpot som är den stora snackisen. Mega Fortune jackpot var den första progressiva jackpotten på nätet som betalade ut internetbaserade vinster värda miljontals kronor. Den största mega fortune jackpot som delats ut hittils uppgick i 154 miljoner kronor. Det är en skakande hög vinstsumma som skulle förändra livet för de allra flesta!

En annan känd Mega Fortune jackpot är den som en norsk ung kille vann i september 2011. Vinnaren var i 20-årsåldern och vann 109 miljoner kronor! Det bästa av allt med storvinsten var att han vann den med hjälp av freespins! Andra lyckliga vinnare har fått 34,9 miljoner, 28,2 miljoner, 45 miljoner kronor… Ja, listan kan göras extremt lång. Det finns ingenting som tyder på att Mega Fortune jackpot kommer tappa sin popularitet – så länge onlinespelare är intresserade av att ha roligt och vinna pengar så är denna spelautomat ohotad!

 

Nyheter