Subtopia

Net Entertainement lanserade Subtopia för ett par år sedan och spelautomaten blev genast en storsuccé som fortfarande lyckas vara en av onlinespelarnas favoriter. Ta reda på varför här nedan, provspela och hämta freespins att spela gratis för!

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★

Spela nu!

Subtopia är ett undervattenäventyr utöver det vanliga. Det är inte varje dag som du har möjlighet att ta dig långt under utan och uppleva den fantastiska värld av vattendjur och växter. I denna spelautomat får du dessutom chansen att göra det tillsammans med en underhållande U-båtsbesättning. Ditt och besättningens uppdrag är att undersöka vad som egentligen gömmer sig längst ner i djupet. Ganska snart upptäcker ni den mytomspunna undervattensvärlden som har mängder med specialeffekter att upptäcka.

Denna spelautomat har fem snurrande hjul som snurrar fram tre vågräta rader. Det är på dessa rader, eller linjer som de även kallas, som du vinner freespins eller pengar på. Om du snurrar fram 3 lika symboler i  följd på en och samma linje så är du garanterad vinst. Det finns givetvis fler sätt att vinna på i spelet, mycket tack vare det faktum att U-båtsdramat proppats full med roliga vinst- och bonusfunktioner.

Freespins är ju alltid populära att vinna på spelautomater. Dels för att de ger spelaren mer tid att spela, dels för att de ofta är kopplade till en multiplikator. I Subtopia kan du vinna gratis och fria spinn relativt enkelt. Du får dem genom att snurra fram tre eller fler scatter-symboler. Under freespins-läget så multipliceras vinster beroende på hur många scatter-symboler som du snurrat fram. Om du snurrat fram 5 scatters så multipliceras vinsten hela 100 gånger! Har du snurrat fram tre stycken så multipliceras vinsterna med 4.

Testa Subtopia här ovan och se om du gillar spelet. Du kan spela gratis och lära dig reglerna ordentligt innan du går vidare till en av sajterna till höger (eller flera) och spelar för riktiga pengar med chans att vinna riktiga kontanter. Det är ett spel som definitivt är värt att testa – spelet bjudet på sann underhållning, stora vinster och överraskningar. Den bästa överraskningen är multiplikatorn som aktiveras slumpmässigt!

Nyheter